Auto verkopen

Verkoop aan ons uw auto en wij bieden u de beste prijs op de markt. Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met u op. Wij komen uw auto kosteloos ophalen op locatie en u krijgt uw vrijwaringsbewijs direct overhandigd.

Waarom wij

Voor de verkoop van uw (sloop)auto bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben als autosloperij in Nijmegen duizenden auto’s ingekocht en verkocht. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke prijs bieden voor uw auto.

Wij kopen al uw loop, sloop, defecte, tweedehandse, schade en afgekeurde auto’s op voor de eerlijkste prijs. Dit doen wij op basis van de tientallen jaren ervaring die wij hebben op het gebied van inkoop en autodemontage in Nijmegen. U zult dus nooit teleurgesteld zijn in de prijs die u aangeboden krijgt!

AAA Bart Junior Auto’s is een gevestigde naam binnen de auto sloperijen in Nijmegen. Méér dan tien jaar zitten wij al gevestigd op de Rouwenboschweg in Nijmegen en inmiddels hebben wij al duizenden auto’s ingekocht en verkocht.

Overigens verkopen wij ook losse onderdelen van tweedehands auto’s. Ons assortiment is erg ruim, u vraagt en onze autosloperij Nijmegen biedt u het onderdeel voor een mooie prijs.